Kostvejledning & Slankeforløb

Udover Pilates tilbyder jeg også individuel kostvejledning og slankeforløb.

Mangler du at tabe de sidste 5 kg. efter din graviditet, eller har kiloene bare langsomt sneget sig på?
Har du allerede prøvet diverse slankekure uden varigt resultat?

Så kan jeg hjælpe dig med et professionelt og målrettet slankeforløb, der sikrer et varigt vægttab. Forløbet planlægges i tæt samarbejde med dig, så dine behov og ønsker bliver tilgodeset. Grundlæggende arbejder vi med en ændring af din livsstil, dvs. en omlægning af dine kost- og motionsvaner, således at du bliver i stand til at træffe de sunde valg i fremtiden og opnår det vægttab du ønsker. Og et vægttab der holder!

Et slankeforløb indledes altid med en personlig samtale af en times varighed, hvor vi lærer hinanden lidt at kende og hvor vi sammen fastlægger dine mål for forløbet (fx. hvor meget du ønsker at tabe dig, hvor mange måltider du bør indtage dagligt og hvor meget tid du vil bruge på motion og træning).
Herefter mødes vi hver anden uge (ca. 60 minutter), hvor du både vejes og får målt din fedtprocent. Desuden taler vi om, hvad der er gået godt og hvad der er gået mindre godt siden sidst, og det indretter vi så de kommende uger efter. Hver uge får du en ny opskrift på en sund og spændende ret, og du kan altid kontakte mig undervejs, hvis du bliver i tvivl om noget. 

Når du har nået dit mål, afslutter vi forløbet med en snak om, hvordan du i fremtiden kan holde fast i de gode vaner og hvilke små tricks du kan benytte dig af, når det ind imellem bliver svært. 

Du skal forvente at slankeforløbet strækker sig over minimum 12 uger. Først herefter vil du have vænnet dig til den nye livsstil og på det tidspunkt har du fået nok redskaber til at kunne holde fast i dit vægttab fremover. Under forudsætning af at du holder dig til den aftalte kostplan, vil du løbet af de 12 uger typisk tabe dig mellem 5-10 kg., muligvis mere (afhænger af køn, alder mv.). 

Pris for et 12-ugers forløb:
4.000 kr.

Enkelte konsultationer:
600 kr./time

Hvis I er en gruppe på 4 personer eller flere, der gerne vil gennemføre forløbet sammen, så kontakt mig for priser og flere muligheder.

Er du interesseret, så send mig en mail på: charlotte.engelsen@hotmail.com eller ring til mig på tlf. 2627 6970.

Afbudsregler:
Hvis du skal rykke din tid til kostvejledning skal det ske minimum 24 timer forinden aftalen, ellers går den pågældende vejledning tabt. 

Et påbegyndt forløb bliver ikke refunderes, hvis du beslutter at afbryde det. 
Hvis du fortryder din tilmelding og betaling, skal du give besked minimum 48 timer efter tilmelding, ellers refunderes beløbet ikke.

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk